Fijne Kerstvakantie

De feestdagen staan voor de deur. Voor velen van ons een gezellige tijd. Voor de kinderen twee weken kerstvakantie en voor ons als team ook even tijd voor ontspanning.

We kijken terug op een mooi half jaar waarin we weer veel met elkaar bereikt hebben.

Samen met een enthousiast team aan leerkrachten, onderwijsondersteunend personeel en stagiaires hebben we geprobeerd een goed klimaat neer te zetten, waarin we alle kinderen hebben kunnen aanzetten tot leren en ontwikkelen. We hebben onze lessen zo vorm gegeven dat we alle kinderen hebben kunnen prikkelen. We hebben ons daarbij weer laten ondersteunen door een MR, die op de achtergrond kritisch met ons meedenkt als het gaat om onderwijsontwikkeling en schoolbeleid.

Dit alles hebben we, net als elk jaar, weer aangekleed met een hoop leuke activiteiten; de Gouden Weken, de Kinderboekenweek, de nodige leuke voorstellingen van het Cultuurmenu, de BAZAR, 11 november, Sinterklaas en op het moment van schrijven zitten we heerlijk midden in de kerstsfeer.

Het is als school bijna niet mogelijk om dit alles zo vorm te geven, zonder de hulp van enthousiaste vrijwilligers. En wij mogen onszelf gelukkig prijzen, dat het aan extra handen niet ontbreekt. We hebben een fantastische Oudervereniging, die zich met veel enthousiasme stort op alles wat we voor de kinderen organiseren. Aangevuld met de verschillende werkgroepleden, die het weer voor elkaar hebben gekregen om een aantal mooie activiteiten neer te zetten. En niet te vergeten alle andere ouders die zich tal van manieren inzetten voor de school.

Wij willen als team alle ouders en vrijwilligers enorm bedanken voor hun inzet en wensen iedereen hele fijne feestdagen toe en een gezond 2017.

Namens ons allen een hele fijne kerstvakantie gewenst en we zien alle ouders en kinderen graag weer terug op maandag 9 januari 2017.

Veel kerstgroeten,

Mede namens het team van obs De Drift,